IEDERE 2e ZONDAG VAN DE MAAND

Noabermarkt Denekamp

De Noabermarkt is al een goede traditie in Denekamp. Iedere 2e zondag van de maand van 12.00 uur tot 17.00 uur bieden producenten van streekproducten hun waren aan op de gezellige streekmarkt. Fruit, groente, brood, honing, kaas, bier en allerlei verrassende waren gaan over de toonbank, in dit geval marktkraam. Bovendien is de Noabermarkt ook gewoon een leuk uitje op de zondagmiddag.

Bezoek het park/arboretum van Huis Singraven

Agenda
Iedere donderdag, zaterdag en zondag zijn het park en arboretum (bomentuin) voor bezoekers geopend. Geniet van een unieke wandeling op het prachtige landgoed Singraven.

Het park of arboretum is te bezoeken op donderdag en zaterdag van 10.30 tot 16.30 uur en zondags van 12.00 tot 16.30 uur (prijs ?3,- per persoon). Ingang park en arboretum bij de landgoedwinkel.

IEDERE ZATERDAG

Agenda
1 nov - 31 maart   10.00 - 12.00 uur
1 april - 31 okt       10.00 - 13.00 uur

Bezoek St. Nicolaasmolen
U bent van harte welkom om een kijkje in de Nicolaasmolen te nemen. De st. Nicolaasmolen is door de Molenstichting ingericht als een instructiemolen. Elke zaterdagochtend wordt er door een instructeur praktijklessen verzorgd voor de leerling-molenaars.

www.demolenstichting.nl">>www.demolenstichting.nl