Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.
Boek nu

Beoordelingen

9,1 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
9,3
Comfort
9,0
Locatie accommodatie
9,2
Faciliteiten
8,8
Personeel
9,4
Waar voor uw geld
8,9
Beoordelingen
    Jackeline
    nl
    10
    20 november 2017
    Een hotel waar je je thuis voelt !!
    Hotel de Schout is een zeer prettig hotel om te verblijven. Hun grootste pluspunt is het personeel dat supervriendelijk is en waardoor je terug wilt komen in dit hotel!!!
    Gast
    nl
    10
    18 november 2017
    Zou zo weer voor dit hotel kiezen
    Niets
    Mooie, moderne kamers. Goed ingericht. Veel ruimte.
    Amandus
    nl
    9,2
    16 november 2017
    uitstekend
    Jeanet
    nl
    9,6
    16 november 2017
    geweldig
    tv te ver weg om in bed tv te kijken
    ontbijt en kamers waren goed
    C.
    nl
    10
    15 november 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    T
    nl
    9,2
    13 november 2017
    Goed hotel op een prachtige locatie.
    Gastvrij personeel en een gezellig restaurant.
    jj
    nl
    9,2
    13 november 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl
    7,5
    9 november 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    j.arnts
    nl
    10
    6 november 2017
    prima verblijf in eigen land
    op de eerste dag had ik wat meer afspraken willen maken omdat we met een groep van 15 personen waren. op de derde dag kregen we heel veel info. dit hangt dus gewoon van de persoon af, vind ik jammer.
    mooie ruime kamers en vriendelijk personeel
    marco
    nl
    9,6
    5 november 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Ron
    nl
    10
    5 november 2017
    Heerlijk
    Leeslampen bij het bed. Daar was niet bij te lezen.
    Alles was prima, heerlijk ontbijt, vriendelijke ontvangst, mooie kamer.
    nl
    10
    3 november 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Wim
    nl
    9,6
    2 november 2017
    Prima, juiste prijs kwaliteit verhouding. Zeer net personeel!!!
    NVT
    Prima kamers en zeer goed ontbijt
    Chris
    nl
    9,6
    1 november 2017
    Geweldige service.
    Niks.
    Geweldig vriendelijk en behulpzaam personeel. Ontbijt was ook heerlijk.
    nl
    10
    30 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl
    10
    27 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl
    7,5
    25 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl
    7,9
    23 oktober 2017
    Kamer was groot en schoon maar heel basis. Miste wel wat koffie en thee faciliteiten. De bedden en kussens mogen best wat beter. Prijs kwaliteitverhouding was niet helemaal goed. Ik ben dan beter gewend.
    Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Locatie voor ons heel goed en in een mooie omgeving.
    nl
    10
    18 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Denekamps klasse hotel
    nl
    10
    17 oktober 2017
    Heerlijk verblijf in dit tophotel, waar we graag terug gaan komen.
    Wij vonden de matrassen wat te zacht, waardoor ‘morgens rugpijn, maar we realiseren ons dat ieder mens qua hardheid andere wensen heeft, dus geen negatief oordeel.
    Zeer ruime kamer, super schoon, grote luxe badkamer met extra ruime inloopdouche. Voortreffelijke airco/afzuiging waardoor grote spiegel niet beslaat. Zeer uitgebreid ontbijt met zelfs gerookte zalm en forel, naast ruime sortering vleeswaren, kaas(jong, belegen, oud en komijn), meerdere soorten brood. Naast dit alles de buitengewoon vriendelijke ontvangst aan de receptie, erg behulpzaam. Kortom een tophotel. Hoewel ‘s avonds niet gedineerd, beloofde de menukaart veel goeds.Denekamps
Beoordelingen worden geladen