Beoordelingen

9,1
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,3
Comfort
9,1
Locatie accommodatie
9,2
Faciliteiten
8,9
Personeel
9,4
Waar voor uw geld
8,9

Beoordelingen

    T
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    15 mei 2018

    We hebben een heerlijk weekend gehad ,supermooie omgeving.

    het was vrij warm in het gebouw en er kon niet een raam open.
    Ontbijt is uitstekend. mooie grote kamer en een heerlijke douche
    alexander
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    12 mei 2018

    Degelijk en gastvrij hotel

    centrale ligging en fietsenstalling
    Gerda
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    12 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Henk
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    11 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Marloes
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    7 mei 2018

    Top!

    Ontbijt was heerlijk en het diner was ook top! Heerlijk ook glutenvrij en lactose vrij!
    Johan & Margy
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    7 mei 2018

    Geweldige omgeving

    Klokken luiden van kerk ieder kwartier.
    Vriendelijk personeel en goed eten dus lunch en diner.
    Roezan
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    5 mei 2018

    Was heel gezellig.

    Geen huisdieren toegestaan.
    Het ontbijt heerlijk. Personele heel vriendelijk.
    CJ
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    4 mei 2018

    Hotel in schitterende wandel/fiets/shopomgeving. Hier komen we terug!

    We hadden een kamer die driedubbel de omvang had van een gewone vd Valk. Echter... in die hele kamer was 1 vrije wandcontactdoos. Vriendelijk personeel gaf ons een stekkerdoos mee (hadden ze die vraag vaker gehad?!). Bed was 2 x 80 cm breed. En dat is ons wat te smal.
    Hotel ligt centraal en parkeren is goed geregeld. We hadden een ruime kamer met sauna en balkon. Ontbijt was standaard (geen verse jus, eitjes koud, koffie gemiddeld). Echter diner was super. Niet goedkoop, maar je krijgt er wel iets voor terug!
    Pieter R.
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    3 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    P. Koopmans
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    3 mei 2018
    De ligging is ideaal. Mooie omgeving om te fietsen of wandelen. Inrichting van de kamer was erg ruim. Ootmarsum is erg leuk om te bekijken, veel exposities, glasblazerij en whiskey stokerij.
    L.H.
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    2 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Pieter R.
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    2 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Leon
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    2 mei 2018
    Niet van toepassing !
    Ontbijt prima, kamers prima, kortom: de gehele accommodatie is gewoon toppie met zeer vriendelijk personeel en goede uitstapjes vanuit dit hotel te maken.
    Truus
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    29 april 2018

    Geweldig!

    Ik zou niets kunnen bedenken.
    Zowel kamers als ontbijt waren fantastisch. Trouwens ook het diner was geweldig. Wij waren er een paar dagen omdat mijn man op Koningsdag 89 jaar werd. Dat had ik ook aangegeven dat, dat onze reden van verblijf was. Wellicht mede vanwege onze leeftijd, zijn wij werkelijk in alles in de watten gelegd met welke hulp dan ook. Daarnaast hebben ze op een leuke manier aandacht gegeven aan de verjaardag. Vooraf hadden ze ons laten weten dat vanwege de Koningsdag er natuurlijk een feesttent op het plein was maar daar hebben we nagenoeg geen last van gehad. En als wij het personeel moesten beoordelen met een cijfer dan kregen ze een 11. We zullen er bij leven en welzijn beslist nog eens terug komen.
    Jan
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    25 april 2018

    Comfortabel

    X
    Ontbijt goed Kamer goed Alles prims
    Lex
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    23 april 2018
    Prettige sfeer, nette kamers, zeer gastvrij.
    jong stel net in de vut.
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    23 april 2018

    geweldig

    n.v.t
    mooie ruime kamers en een prima ontbijt
    Hans
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    23 april 2018

    Super locatie

    1 e dag lunch gebruikt was erg goed en s’avonds heerlijk diner befsuk was boter mals klasse jammer van 2 e dag diner gevuld varkenshaasje was niet gevuld hiervoor wel welgemeende excuses gehad ook werd er niet gevraagd of er nog iets tekort was of voldoende was klein minpuntje wat gecompenseerd werd met gratis koffie
    Geweldige accomodatie in centrum geweldig ontbijt vriendelijk personeel en mooie hygiënische kamers aan te bevelen 1
    Csaba_Keszei
    hu

    Beoordelingsscore

    8,3
    15 mei 2018
    Good location, frendly staff. Good quality bed.
    Noah
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    3 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
Beoordelingen worden geladen