Takeaway meals Denekamp, order quickly and easily (online)

  • Afhaalmaaltijd-Denekamp-9.jpg
  • Afhaalmaaltijd-Denekamp-8.jpg
  • Afhaalmaaltijd-Denekamp-7.jpg
  • gerechten-bestellen-voor-thuis-denekamp.jpg

Takeaway meals Denekamp

Snel en simpel (online) bestellen en afhalen voor Denekamp e.o.


Vanwege het corona-virus moeten we helaas voorlopig de deuren gesloten houden. Tijden als deze vragen ook om een stukje creativiteit en flexibiliteit en daarom bieden we nu de afhaalmogelijkheden aan voor Denekamp e.o.

De vertrouwde kwaliteit die u van ons gewend bent maar dan voor thuis. Sinds afgelopen week zijn de Denekampse horecazaken De Wethouder en Restaurant Oosth begonnen met het uitrollen van de afhaalmaaltijden Denekamp.

Van maandag t/m zondag zijn er weekmenu's verkrijgbaar. U kunt deze aanvullen met een bijgerecht naar keuze. Tevens zijn er nu ook een 8-tal wijnen verkrijgbaar via de webshop. Wilt u bij uw afhaalmaaltijd iets extra’s bestellen? Rauwkostsalade, friet, gebakken aardappels en/of oerbrood met kruidenboter zijn bij te bestellen onder het kopje ‘bijgerecht’.

Uit welke afhaalmaaltijden kunt u kiezen?

Heerlijke weekmenu’s, wijnen en bijgerechten voor thuis


We kunnen niet al onze gerechten aanbieden en daarom hebben we een kleine selectie voor u gemaakt. Er zijn weekmenu's, wijnen en een aantal bijgerechten verkrijgbaar. We bieden de kwaliteit die je van ons gewend bent maar dan als afhaalmaaltijd voor thuis. Speciale wensen bij uw afhaalmaaltijd? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Afhaalmaaltijden Denekamp bestellen?


De afhaalmaaltijden kunnen tot 17.00 uur besteld worden. Uw bestelling doorgeven kan heel eenvoudig via de webshop van www.dewethouder.nl of 0541-572555. De afhaalmaaltijden kunt u vervolgens op door uwzelf aangegeven tijd afhalen aan de voorzijde van Restaurant Oosth in Denekamp (aan het Nicolaasplein).