We zijn weer geopend!


Wij mogen u weer als gast ontvangen  
   
Hopelijk bent u net zo blij als wij, dat ons hotel de deuren weer heeft geopend. Natuurlijk met de nodige aanpassingen voor wat betreft de RIVM richtlijnen. De anderhalve meter samenleving blijft voorlopig bestaan. Wij hebben onze arrangementen, het restaurant alsmede onze werkwijze hierop aangepast.  
   
Momenteel zitten wij ruim vijf weken in de intelligente lock-down en wij kunnen ons voorstellen dat u graag even wilt genieten in een andere omgeving. Twente is qua natuur op zijn mooist in het voorjaar, heerlijk wandelen en fietsen in de uitgestrekte natuurgebieden rondom ons hotel. Wilt u eens wat anders, wij hebben ook leuke, bijzonder vervoersmiddelen zoals een chopper te huur.  
   
Alle arrangementen zijn inclusief onbeperkt gebruik van onze koffiecorner op de vide van ons hotel. Voor het ontbijt, de lunch en het diner mag ook ons restaurant weer open, exclusief voor hotelgasten. Vanzelfsprekend inclusief de nodige aanpassingen m.b.t. de anderhalve meter samenleving.   

Vanaf maandag (1 juni) kunt u ook reserveren voor het Restaurant. Hiervoor verwijzen wij u graag door naar de 'Restaurant pagina' via het menu. Hier vindt u de informatie en via de Reserveer link tevens de voorwaarden waarop wij u mogen ontvangen. 
   
Blijf gezond en graag tot snel! 
afhaalgerechten van Restaurant Oosth & De Wethouder

Haal de chef in huis!
Heerlijk thuis genieten van onze culinaire gerechten

Van maandag t/m zondag zijn er weekmenu's verkrijgbaar. U kunt deze aanvullen met een bijgerecht naar wens. Tevens zijn er nu ook een 8-tal wijnen verkrijgbaar via de webshop.


Nu eenvoudig te bestellen

Via de webshop van De Wethouder kunt u nu eenvoudig online uw bestelling doorgeven en uw favoriete gerecht op het gewenste tijdstip afhalen. Afhalen kan aan de voorzijde van Restaurant Oosth aan het Nicolaasplein. Vergeet niet de gewenste tijd en datum door te geven bij uw bestelling.

Bestel weekmenu