visuals Hotel De Schout geschenken

Leuk om te geven


Hotel De Schout, Restaurant Oosth en De Wethouder komen met een serie cadeau geschenken. Het cadeau voor de feestdagen, als relatiegeschenk of om gewoon zomaar te geven. Er zijn zeven soorten verkrijgbaar. Benieuwd? Bekijk en bestel ze in de webshop.


De Schout @Home

Fine dining bij u thuis!
De maatregelen van de RIVM zijn tot eind november verlengt, dit betekent dat wij in het weekend weer starten met afhaalmaaltijden. Wij bieden een volledig uitgewerkt en bereid 3-gangendiner aan. Geen aanrecht vol met pannen en chaos in de keuken, maar een culinair diner waarmee gepronkt mag worden. Rest alleen het mooie gedeelte voor thuis, het verwarmen van de gerechten, het dresseren op de borden en het uitserveren als een ware chef-kok!
Restaurant Oosth is in het weekend exclusief geopend voor onze hotelgasten!

Wij mogen u als gast ontvangen in ons hotel en restaurant.

De aangescherpte corona maatregelen hebben ons doen besluiten om restaurant Oosth van maandag tot en met donderdag te sluiten.

U kunt doordeweeks bij ons blijven overnachten inclusief 's ochtends een heerlijk Twents ontbijt. Daarnaast is het mogelijk om 's middags en 's avonds gerechten te bestellen bij andere restaurants in Denekamp en te laten bezorgen bij ons hotel. Wij zullen u bij de check-in de menukaarten en andere benodigde informatie meegeven.

Wij kunnen ons voorstellen dat u graag even wilt genieten in een andere omgeving. Twente is een omgeving waar u heerlijk kan wandelen en fietsen in de uitgestrekte natuur rondom ons hotel. Wilt u eens wat anders, wij hebben ook leuke, bijzondere vervoersmiddelen zoals een chopper te huur.

Alle arrangementen zijn inclusief onbeperkt gebruik van onze koffiecorner op de vide van ons hotel. Het restaurant is in het weekend vanaf 11:30 uur voor u geopend voor de lunch, het diner of een gezellige borrel. Vanzelfsprekend inclusief de nodige aanpassingen m.b.t. de anderhalve meter samenleving.

Blijf gezond en graag tot snel!


U kunt nu reserveren voor het restaurant.


Hiervoor verwijzen wij u graag door naar de 'Restaurant pagina' via het menu of de onderstaande button. Hier vindt u de informatie en via de reserveer link ziet u tevens de voorwaarden waarop wij u mogen ontvangen.