Hotel gesloten tot nader orde


Denekamp, 24 maart 2020

Vanwege de strengere maatregelen die door de overheid in verband met het coronavirus zijn opgelegd, zijn wij genoodzaakt onze deuren voor onbepaalde periode te sluiten. 
Zoals jullie van ons weten zijn wij een innovatief bedrijf dat graag unieke concepten bedenkt. Hopelijk vinden jullie het 'hotelkamer diner' en het 'All-in E-bike arrangement' een leuk idee, maar wij merken dat het te vroeg is in de fase waarin we nu verkeren. Daarnaast heeft de regering gisteravond besloten om de maatregelen aan te scherpen. Wij nemen daarin onze verantwoordelijkheid en hebben besloten om ons hotel te sluiten. Houd onze Facebookpagina en website in de gaten voor meer informatie en updates.
Blijf zoveel mogelijk thuis voor je eigen gezondheid, maar ook zeker voor de medemens zodat we samen het virus zo spoedig mogelijk overwinnen. Om er uiteindelijk voor te zorgen dat we weer samen kunnen genieten van onze gezondheid en het gezellige samen zijn!
Voor vragen en/of opmerkingen zijn wij elke dag van 10:00 – 14:00 uur telefonisch en per mail bereikbaar.
Met vriendelijke groet,
Team Hotel de Schout
0541 – 57 25 55
Info@hoteldeschout.nl

---------------

Denekamp, 19 maart 2020
Vanaf vrijdag 27 maart is het hotel geopend. Zoals jullie van ons gewend zijn kunnen wij helaas geen ontbijtbuffet en diner aanbieden in het restaurant in verband met het coronavirus. Wees gerust we verzorgen het ontbijt en dinner via roomservice op uw kamer. 

"Hotelkamer diner"
Hard gewerkt, lege schappen in de supermarkt of dineren in een andere omgeving? 
Voor meer informatie en reserveren klik hier!

"All-in E-bike arrangement"
Genieten van het Twentse landschap en ontzorgd worden op een veilige manier?

Wij heten u graag welkom in ons hotel!
Met gastvrije groet, 
Team Hotel de Schout