De Penthouse

Lang verblijf in ons Penthouse

Ons op de tweede etage gelegen Penthouse met dakterras leent zich uitermate voor een langdurig verblijf in Twente. U kunt het als zelfstandige woonruimte huren, met de gemakken van een hotel binnen handbereik. 

Voorzieningen

Ruime entree met tweede toilet.

Drie separate slaapkamers met elk twee aparte eenpersoonsbedden. Eén slaapkamer grenst aan de designbadkamer met toilet, dubbele wastafel en massagedouche. Deze kamer beschikt ook over een ruime inloopkast en heeft toegang tot het dakterras.

De keuken is voorzien van een koelkast met vriesvak, combi-oven, vaatwasser, 5-pits gasfornuis, servies, bestek, pannen, keukenlinnen, afvalemmer en waterkoker.

Royale woonruimte met hoekbank, eettafel, Flatscreen met ruim assortiment aan kanalen (schotel), drie inpandige balkons met zicht op het dorpsplein, dressoir. 

Gratis WiFi

Tarieven

Tarieven voor kort verblijf overnachtingen vindt u via de reserveringsknop op de website.

Speciale tarieven voor lang verblijf:

Per week: € 1400,=

Per twee weken: € 2500,=

€ 995,= voor elke opvolgende week

Inclusief dagelijks ontbijt in onze ontbijtzaal van het hotel, WiFi, gas, water en licht en wekelijkse schoonmaak en vervanging van linnen. 

Het opvragen van de beschikbaarheid is alleen per telefoon of e-mail mogelijk. Telefoonnummer: 0541 572555, e-mail: info@hoteldeschout.nl