De Wethouder

Food & Drink Club De Wethouder

Sinds oktober 2017 is Food & Drink Club De Wethouder onderdeel van Hotel de Schout. 

Een nieuwe trendy horecagelegenheid gevestigd in het voormalige gemeentehuis van Denekamp.  Dit geheel gerenoveerde Rijksmonument dateert uit 1920 en is getransformeerd tot een hippe food- & drinkclub. Voor meer informatie bekijk de website van De Wethouder: http://www.dewethouder.nl/

Vergaderen bij De Wethouder

Vergaderlocatie “De Wethouder” heeft enerzijds vergaderruimtes die het nostalgische karakter van het gemeentehuis uitstralen en anderzijds een bijzondere verbouwde industriële en moderne benedenverdieping. Wij beschikken over de volgende ruimtes:

  • De voormalige Raadszaal, capaciteit tot 100 personen
  • De intieme Burgemeesterskamer, capaciteit tot 15 personen
  • De food- & drinkclub, capaciteit tot 100 personen
  • Overdekt en verwarmd terras, capaciteit tot 50 personen 


Ook bieden wij diverse vergaderarrangementen en eventuele teambuilding activiteiten aan.

Trouwen bij De Wethouder

Bij De Wethouder heeft u de beschikking over een karakteristieke en historische trouwlocatie tot 100 personen. Op de begane grond kan gebruik gemaakt worden van de trendy en hippe food- & drinkclub als feestlocatie met een totale capaciteit van 300 personen. Boven de huwelijksvoltrekking in de authentieke Raadszaal en daarna het huwelijksfeest beneden in de Food & Drink Club. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij horen hierbij ook graag uw eigen inbreng. 

Eten & Drinken

Een uniek nieuw concept is ontstaan. '' Food De Wethouder ''  is verrassend, vernieuwend en eigentijds met pop-up concepten als Mediterraan, Steakhouse, Sushi, vis, Italiaans en Mexicaans. Wij nodigen hierbij andere restaurants uit om onze keuken over te nemen en hun gerechten bij ons te komen bereiden.