afhaalgerechten van Restaurant Oosth & De Wethouder

Haal de chef in huis!
Heerlijk thuis genieten van onze culinaire gerechten

Van maandag t/m zondag zijn er weekmenu's verkrijgbaar. U kunt deze aanvullen met een bijgerecht naar wens. Tevens zijn er nu ook een 8-tal wijnen verkrijgbaar via de webshop.


Nu eenvoudig te bestellen

Via de webshop van De Wethouder kunt u nu eenvoudig online uw bestelling doorgeven en uw favoriete gerecht op het gewenste tijdstip afhalen. Afhalen kan aan de voorzijde van Restaurant Oosth aan het Nicolaasplein. Vergeet niet de gewenste tijd en datum door te geven bij uw bestelling.

Bestel weekmenu


Culinair genieten bij Restaurant Oosth


Na een dag in de natuurlijke omgeving van Denekamp is het smakelijk vertoeven bij Restaurant Oosth. In de lounge kunt u heerlijk relaxen. Trakteer uzelf op een goed glas wijn met begeleidende amuse. 


Bent u tot rust gekomen bij de sfeervolle haard en wilt u de avond voortzetten met een culinair tintje? Restaurant Oosth biedt u keuze uit verrassende à la carte gerechten. 

Vervolgens kunt u op ons verwarmde terras aan het Nicolaasplein nog gezellig nagenieten van de laatste uurtjes van de dag.

Thuis culinair genieten

Bestellen kan dagelijks vanaf 10.00 uur via de webshop van De Wethouder.

Klik hier om naar het online menu en de webshop te gaan.

Lunchkaart


Dinerkaart en specials


Overige mogelijkheden

Naast het fraaie restaurant beschikt Hotel De Schout over 2 multifunctionele zalen, geschikt voor vergaderingen, separate lunches, koffietafels, huwelijksfeesten, diners of feestavonden. Voor meer informatie kiest u: Feesten & partijen.


Restaurant Oosth is 7 dagen in de week vanaf 10.00 uur geopend.