Restaurant Oosth is momenteel alleen geopend voor hotel gasten.

Vanwege Covid-19 is Restaurant Oosth tot nader bericht gesloten. 
We hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

Alleen hotelgasten kunnen reserveren. 
Momenteel werken wij met een aangepaste lunch en dinerkaart.

Schout @Home

De maatregelen van de RIVM zijn tot eind november verlengt, dit betekent dat wij in het weekend weer starten met afhaalmaaltijden. Wij bieden een volledig uitgewerkt en bereid 3-gangendiner aan. Geen aanrecht vol met pannen en chaos in de keuken, maar een culinair diner waarmee gepronkt mag worden. Rest alleen het mooie gedeelte voor thuis, het verwarmen van de gerechten, het dresseren op de borden en het uitserveren als een ware chef-kok!

Culinair genieten bij Restaurant Oosth

Na een dag in de natuurlijke omgeving van Denekamp is het smakelijk vertoeven bij Restaurant Oosth. In de lounge kunt u heerlijk relaxen. Trakteer uzelf op een goed glas wijn met begeleidende amuse. 


Bent u tot rust gekomen bij de sfeervolle haard en wilt u de avond voortzetten met een culinair tintje? Restaurant Oosth biedt u keuze uit verrassende à la carte gerechten. 

Vervolgens kunt u op ons verwarmde terras aan het Nicolaasplein nog gezellig nagenieten van de laatste uurtjes van de dag.

Overige mogelijkheden

Naast het fraaie restaurant beschikt Hotel De Schout over 2 multifunctionele zalen, geschikt voor vergaderingen, separate lunches, koffietafels, huwelijksfeesten, diners of feestavonden. Voor meer informatie kiest u: Feesten & partijen.


Restaurant Oosth is 7 dagen in de week vanaf 10.00 uur geopend.