Najaars Arrangement

52767258
De kleurrijkste tijd van het jaar breekt aan, de omgeving van het hotel kleurt rood, geel en oranje. Kom genieten van het Landgoed Singraven, het Borgbos en het Sterrebos in herfstsferen. 

Met mooi zonnig weer lekker op pad te voet of met de fiets en bij druilerig grijs weer lekker opwarmen bij de open haard in het restaurant!

Winter Arrangement

51865034
De winter komt er weer aan, wij maken ons klaar voor de Kerst en de winterwandelingen met de midwinterhoornblazers. Hier hopen wij allemaal weer op sneeuw, want dan is de natuur hier op haar mooist. De sneeuwlaarzen aan en wandelen in het Sterrebos, Borgbos, Landgoed Singraven, het Lutterzand of op het Springendal. Met dit winter arrangement kunt u ons mooie Twente aanschouwen in haar winterpracht.

MEER INFO

Voorjaars Arrangement

52765296
De omgeving van het hotel is klaar voor de lente, overal komen de bloemen weer op en de bladeren aan de bomen. De schapen en koeien drentelen weer in de weides. 

Zondag Voordeel Arrangement

Speciaal voor aankomsten op zondag bieden wij een aantrekkelijk Zondag Voordeel Arrangement, inclusief een culinair welkomstdiner.

MEER INFO  

Halfpension Arrangement

1 of 2 overnachtingen in een comfortabele kamer, inclusief een uitgebreid Twents ontbijt en een culinair 3-gangen diner in Restaurant Oosth.

MEER INFO  

Lang Verblijf Arrangement

Reserveer nu dit voordelige Lang Verblijf Arrangement om Twente nog beter te leren kennen!

MEER INFO

Halfpension week special

52767803
Een week lang vertoeven in Twente en genieten van 's avonds een heerlijk diner.

MEER INFO