Trouwenindinkelland.nl

Trouwen in Dinkelland: Vier uw huwelijk op de mooiste locaties van Dinkelland!

Landgoed Singraven

Huis Singraven biedt een stijlvol decor voor de ?dag van uw leven?. Het bijzondere antieke interieur van de Grote Hal verleent uw huwelijksvoltrekking een bijzonder cachet. Uw familie en vrienden staan klaar op het bordes van het Huis wanneer u vanaf de prachtige Kasteellaan komt aanrijden. Voor of na de ceremonie bieden wij u de mogelijkheid een sfeervolle fotoreportage in het park te maken. Tijdens de fotoreportage kunnen uw gasten desgewenst een rondleiding door het Huis krijgen. 

Voor of na de huwelijksvoltrekking is er de mogelijkheid voor een ontvangst, lunch en/of diner in het authentieke Koetshuis. Vele bruidsparen uit het hele land gingen u voor en bewaren hier mooie herinneringen aan.

Landgoed Singraven heeft de beschikking over een eigen oldtimer voor uw trouwerij of jubileumfeest.
Meer informatie bij de beheerder van Huis Singraven.

www.singraven.nl">http://www.singraven.nl">www.singraven.nl

Hotel de Schout - Restaurant Oosth

Wij zorgen ervoor dat uw bruiloft en huwelijksfeest een dag wordt om nooit meer te vergeten!

Hotel de Schout is uniek gelegen in het centrum van Denekamp. Onze complete vernieuwde feestzaal 'de Raadszaal', met een fraai terras aan het Nicolaasplein, heeft een prachtig uitzicht op de Nicolaaskerk.

De Raadszaal heeft alles in huis om huwelijken, diners, vergaderingen en feesten tot een succes te maken. Onze accommodatie biedt ruimte voor groepen van 15 tot 800 personen en is voorzien van moderne apparatuur: licht- en geluidsinstallatie, microfoon en beamer.

Wij beschikken over meerdere multifunctionele ruimten zowel voor grote als kleine groepen. Voor ieder huwelijksfeest is er een geschikte feestplek beschikbaar.

Het hotel beschikt over enkele fantastische bruidssuites, voorzien van o.a. een kingsize bed, een designbadkamer met douche, ligbad en balkon. Desgewenst kunnen uw gasten blijven overnachten in één van onze 34 ruime en comfortabele hotelkamers.

Ieder feest is uniek en daarom geven wij u met plezier informatie op maat! Wij denken graag met u mee om eventuele specifieke wensen te vervullen. Neem gerust contact met ons op en we kijken samen naar uw wensen en onze mogelijkheden!

http://www.hoteldeschout.nl">http://www.hoteldeschout.nl">www.hoteldeschout.nl

De Wethouder

Sinds oktober 2017 is De Wethouder (voormalig De Hoogklimmer) onderdeel van Hotel de Schout. U heeft hier de beschikking over een karakteristieke en historische trouwlocatie tot 100 personen. De Wethouder ligt in het voormalig gemeentehuis van Denekamp en is tevens rijksmonument. De huwelijksvoltrekking boven in de historische Raadszaal en hierna het huwelijksfeest op de begane grond, hier kan gebruik gemaakt worden van de trendy en hippe food- & drinkclub als feestlocatie met een totale capaciteit van 300 personen.  

Voor meer informatie over trouwen bij De Wethouder klikt u hier

Restaurant De Watermolen

Wij verzorgen graag de dag van uw leven!
Met veel plezier ontvangen wij u in onze oude Saksische boerderij gelegen op het Landgoed Singraven. De jarenlange ervaring, de uitstekende naam en de unieke ligging staan garant voor de viering van een onvergetelijke huwelijksdag.

Restaurant De Watermolen suggesties:
Verras uw gasten met een welkomstdrankje in De Watermolen van Singraven, of met een romantische entree via de ?achterhof?. Wij laten uw gasten genieten van een heerlijk diner of van een groot feest met dansmogelijkheid.

Ook is het mogelijk om uw huwelijksvoltrekking te laten plaatsvinden in de stijlvolle sfeer van Huis Singraven. Deze ceremoniële huwelijksvoltrekking vindt plaats in de grote hal aan de voorzijde van het huis. De inrichting stamt uit het Lodewijk XV en XVI tijdperk waarmee aan de plechtigheid een speciaal cachet wordt gegeven. Voor meer informatie nodigen wij u uit om onder het genot van een kop koffie eens te komen bekijken en bespreken wat Restaurant De Watermolen u te bieden heeft.

www.watermolen-singraven.nl/">http://www.watermolen-singraven.nl/">www.watermolen-singraven.nl/